domingo, 24 de noviembre de 2013

Anàlisi de la notícia del projecte de codificació QR dels carrers de Rubí

http://qrcodificacionvoc3.blogspot.com.es/

EjemploJo, personalment, trobo que aquest projecte és molt innovador i que està força actualitzat. Crec que d'aquesta manera tots els nens que formen part d'aquest projecte poden aprendre d'una manera diferent l'origen dels carrers de la seva ciutat. A més, no nomès aprendran ells, sinò que això també promou la comprensió dels altres ciutadans, que podran saber tota la informació sobre un carrer en un moment.

Aquest projecte també promou l'alfabetització informàtica. Amb això vull dir que si algú va pel carrer i es troba amb un codi QR i no sap el que és, el que farà serà preguntar a algú. Llavors, d'aquesta manera la gent va coneixent cada vegada una mica millor sobre les noves tecnologies.

Finalment, també promou la relació entre l'escola i els agents socials. Aquest projecte el duen a terme les escoles de Rubí, per tant, els nens estan aprenent a la vegada que ajuden  als altres a saber una mica més de la seva ciutat.

1 comentario:

  1. Hola maca!!!!
    Està molt bé el teu blog, però com a crítica constructiva, la columna dreta visualment és una mica molesta, ja que talla les paraules. Per lo demés, tot perfecte. Que vagi bé!!!!

    ResponderEliminar